NÁKUPNÝ KOŠÍK
Váš nákupný košík je prázdny.
Nakúpte v našom e-shope
a každý deň môže jeden z Vás
vyhrať
1 kg WHEY 80 POWDER
za 0,01 EUR

Ochrana osobných údajov

I. Všeobecné ustanovenia

  1. Naša spoločnosť STILL MASS Slovakia s.r.o. (ďalej len obchod) plne rešpektujeme vaše súkromie. V záujme poskytnutia plnohodnotných služieb, potrebujeme vedieť niektoré vaše osobné dáta. V tomto dokumente sa dozviete na čo dáta využívame a ako ich chránime pred zneužitím. Niektoré údaje poskytnuté pri využívaní služieb obchodu majú povahu osobných údajov v zmysle Zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov. Spoločnosť STILL MASS Slovakia s.r.o. sa týmto zákonom v plnej miere riadi.

II. Údaje, ktoré zadávate pri objednávke

Ako zákazník uvádzate pri vašej objednávke v obchode nasledujúce údaje.
  1. Ak ste fyzická osoba:
    • Meno a priezvisko
    • Úplnú poštovú adresu
    • Kontaktné informácie (telefónne číslo, emailovú adresu).
    Tieto informácie sú nevyhnutné pre vašu identifikáciu ako kupujúceho. Používame ich k realizácii a zaúčtovaniu vašej platby za nakúpený tovar, ku komunikácii s Vami a predovšetkým za účelom správnej dodávky tovaru.
  2. Ak nakupujete tovar ako právnická osoba je potrebné uviesť nasledujúce údaje o firme:
    • Obchodné meno
    • Meno a priezvisko kontaktnej osoby
    • Úplnú poštovú adresu
    • Kontaktné informácie (telefónne číslo, emailovú adresu)
    • IČO
    • DIČ alebo IČ DPH
    Tieto údaje nám umožnia vykonať potrebné účtovné operácie a vyhotoviť daňový doklad vyžadovaný oboma stranami.

III. Údaje, ktoré zadávate pri platbe

  1. Pri vykonaní platby s prevodom na účet neprichádza obchod a ani jeho prevádzkovateľ do kontaktu s údajmi o Vašich kreditných kartách, účtoch, a autorizačných údajov do systému Internet bankingu Vašej banky. Všetky tieto údaje sú vymieňané výlučne medzi Vami a Vašou bankou.


IV. Poskytovanie vašich osobných údajov iným spoločnostiam.

  1. Prevádzkovateľ obchodu nepredáva, neprenajíma ani inak neposkytuje vaše dáta žiadnej tretej strane.
  2. Prevádzkovateľ obchodu poskytuje vaše dáta dopravným spoločnostiam (Slovenska pošta, Geis), ktoré realizujú prepravu tovaru k zákazníkom.
    Rozsah osobných údajov, ktorý je týmto spoločnostiam poskytovaný:
    - meno a priezvisko
    - adresa na doručenie
    - telefónne číslo
    - e-mailová adresa
  3. Prevádzkovateľ obchodu poskytuje tretím stranám alebo verejnosti súhrnné štatistické informácie o zákazníkoch, návštevnosti, obrate a ďalšie súvisiace údaje, avšak táto štatistika neobsahuje žiadnu informáciu, ktorá by umožnila identifikovať jednotlivých zákazníkov.
  4. Údaje o nákupoch sú ukladané v bezpečnej databáze a nie sú poskytované tretím stranám.


V. Záverečné ustanovenia

  1. STILL MASS Slovakia s.r.o. ako prevádzkovateľ obchodu si váži vašu dôveru a chráni vaše súkromné dáta pred zneužitím.
  2. Informácie zhromažďujeme preto, aby sme skvalitnili naše služby. Neposkytujeme ich tretím stranám.
  3. Pri odoslaní objednávky súhlasíte so zhromažďovaním a používaním informácií o vás a vašich nákupoch. Pravidla zaobchádzania s týmito údajmi sú popísané v tomto dokumente.

O nás

Značka Stillmass vznikla v roku 2008 za účelom priniesť na trh s výživovými doplnkami lacnejšie a kvalitnejšie produkty a uspokojením tých najnáročnejších požiadaviek sa čo najviac priblížiť k zákazníkovi. Z toho dôvodu neustále zlepšujeme kvalitu a zloženie produktov, výber dodávateľov a nimi poskytovaných surovín, pomer jednotlivých zložiek obsiahnutých vo výrobkoch či technologický postup výroby. Vďaka tomu sme mali možnosť prepracovať sa k doposiaľ najkvalitnejším surovinám a najvyváženejšiemu zloženiu produktov. ... čítaj viac

Kontaktujte nás




Copyright @ 2017 Stillmass